Zayed Research Center

BESKRIVELSE

Forsknings- og udviklingslaboratorier designet til at forbedre forskning i sjældne sygdomme for børn. Great Ormond Street Hospital for Children NHS Foundation Trust, Great Ormond Street Hospital Children’s Charity og University College London samarbejder om Zayed Research Centre i London.

Labflex er meget stolt over at være involveret i dette projekt ved at designe, producere og installere nye laboratorier i den 3.000 m2 store bygning. Med et stort fokus på detaljer, er denne løsning en fantastisk kombination af æstetik og funktionalitet. Løsningen er designet med en perfekt tilpasning af bordpladerne og arbejdsstationerne for at forbedre brugeroplevelsen og forbedre laboratoriets overordnede udseende og funktion. Stationerne komplimenteres af en ‘State of the Art’ akustisk hætte, som også er proportional med resten af laboratoriet.

Laboratorierne skaber et nyt multidisciplinært ekspertisecenter i verdensklasse, de samler klinikere fra GOSH og forskere fra UCL Institute of Cardiovascular Science.

Labflex har arbejdet tæt sammen med vores kunder, brugerne af laboratorierne, arkitekten Stanton Williams og hovedentreprenøren Skanska for at gennemføre projektet.

FAKTA

År: 2019

Arkitekt: Stanton Williams

Kunde: Great Ormond Street Hospital

Størrelse: 3000 m²

Type: R&D laboratorier

System: System 11

Laboratorieindretning ved Zayed Research Center - Laboratoriesystemer